fbpx

Q&A Comic Con Brussels met Jean Claude Van Damme

Jean Claude Van Damme

Jean Claude Van Damme blijft toch het boegbeeld van de Belgische acteurs die het ver geschopt hebben in Hollywood. Toch iets waar we als Belg en ook als Brusseleir fier op mogen zijn.

Als de Muscles from Brussels besluit om naar Comic Con Brussels te komen, dan sturen ook wij onze wandelende spierbundel Razer naar ginder. Hij vocht zich naar een plaatsje op de eerste rij en stond oog in oog met JCVD.

Ga zeker ook eens kijken op onze Razer zijn YouTube-kanaal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: