fbpx

Wild Hearts zou van EA geen nieuwe updates meer krijgen

Wild Hearts

Hoewel Wild Hearts volgens onze eigenste Yakkoi een fantastisch nieuwe IP is voor Electronic Arts, zou de uitgever beslist hebben om de ondersteuning voor deze game te stoppen.

Dat is alvast wat BeardyShaman, een moderator van de subreddit, vernomen heeft. Volgens hem zou EA de ondersteuning voor Wild Hearts willen stoppen omdat de verkopen te hard tegenvallen en dat er daardoor geen extra tijd en geld in de game wordt gestoken.

Dit zou betekenen dat er geen nieuwe content meer wordt ontwikkeld en de game dus ook geen updates meer zou krijgen. Al zouden de servers nog wel even online blijven.

Speel jij Wild Hearts nog?

Just coming here to lessen the blow before the announcement is official made
byu/BeardyShaman inWildHeartsGame

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: