fbpx

Nieuwe gameplay voor Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

Hot Wheels Unleashed was eind 2021 een verrassend leuke arcaderacer. Ik heb me er toen samen met mijn kinderen ontzettend veel plezier mee beleefd.

Het spreekt dan ook voor zicht dat ontwikkelaar Milstone hard aan het werk is aan de opvolger: Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged.

Het meest opvallende aan deze opvolger is dat je nu wél aangemoedigd wordt om het circuit te verlaten om zo op zoek te gaan naar allerlei verborgen geheimen. De game krijgt uiteraard ook een pak nieuwe omgevingen én meer dan 130 voertuigen.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged verschijnt op 19 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: