fbpx

Dit zijn de best verkochte games in België (week 36)

Starfield

Na de hitte van vorige week is het gelukkig wat draaglijker geworden om uren lang te gamen. En da’s maar goed ook, want de nieuwe nummer één is er eentje waar je meer dan je tijd voor kan nemen.

Die nieuwe nummer 1 is natuurlijk Bethesda’s Starfield. Een game waarin meer dan genoeg te doen is.

Dat geldt trouwens ook voor alle andere titels in deze Top 5. Want NBA 2K24 dribbelt naar nummer twee en oude bekenden Titalfall 2, GTA 5 en Red Dead Redemption 2 vervolledigen het lijstje.

Voor al wie zich afvraagt waar Baldur’s Gate 3 eigenlijk uithangt, hebben we dit nagevraagd bij de GSD. We kregen kregen volgende reactie: “Larian Studios, de ontwikkelaar en uitgever van Baldur’s Gate 3, hebben beslist om hun digitale sales niet te delen met de Europese Games Sales Data. Dit is dan ook de reden waarom je hun titel niet terug zal vinden in de GSD-ranking.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: