fbpx

Payday 3 Play Early gaat vandaag van start!

Payday

Ik heb in het verleden nooit een Payday-game gespeeld, maar toch ben ik voor een of andere reden getriggerd om deze Payday 3 te spelen.

Op 21 september lanceert Payday 3 voor iedereen, maar wie de Silver of Gold Edition in pre-order heeft staan, kan drie dagen eerder aan de slag met deze co-op multiplayer game.

Als je de game via Game Pass gaat spelen, kan je een upgrade aanschaffen om toegang te krijgen tot de Play Early-fase en alle Gold Edition-content te ontgrendelen. Deze content is inclusief de 1 Year Season Pass voor 4 extra overvallen, kledingpakketten en wapenpakketten.

Payday 3 bevat bij de lancering acht verschillende overval-scenario’s en zes speelbare personages: de originele bende van met clownmaskers vermomde criminelen Dallas, Hoxton, Wolf en Chains plus twee vrouwelijke personages (Pearl en Joy).

Payday 3 beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam en Epic Games Store. Bovendien is de game vanaf launch ook beschikbaar via Game Pass en GeForce NOW.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: