fbpx

Releasetiming en pc specificaties Starfield onthuld

Starfield is bijna uit en Bethesda heeft de wereldwijde releasetijden onthuld, samen met de minimale en aanbevolen pc-specificaties in aanloop naar de releasedatum voor early access op vrijdag 1 september.

Bethesda Game Studios deelde de details in een blog, waarin belangrijke details worden gegeven. Allereerst werd de releasetiming gedeeld voor degenen die toegang krijgen tot Starfield via early access.

Als je de premium editie, upgrade van de premium editie of de Constellation Edition hebt besteld of gekocht, kun je op 1 september al van start gaan. Als je de standaardeditie hebt, moet je wachten tot 6 september. Je kunt de afbeelding hieronder bekijken voor de volledige wereldwijde releasetijden.


Voor de pc-specificaties van Starfield hebben zowel de minimum- als de aanbevolen optie een SSD nodig en 125 GB aan beschikbare ruimte.

De volledige minimale en aanbevolen specificaties voor Starfield vind je hieronder;

MINIMUM:

OS: Windows 10 versie 21H1 (10.0.19043)
Processor: AMD Ryzen 5 2600X, Intel Core i7-6800K
Geheugen: 16 GB RAM
Graphics: AMD Radeon RX 5700, NVIDIA GeForce 1070 Ti
DirectX: versie 12
Opslagruimte: 125 GB beschikbare ruimte
Extra opmerkingen: SSD vereist


AANBEVOLEN:

OS: Windows 10/11 met updates
Processor: AMD Ryzen 5 3600X, Intel i5-10600K
Geheugen: 16 GB RAM
Graphics: AMD Radeon RX 6800 XT, NVIDIA GeForce RTX 2080
DirectX: versie 12
Netwerk: Breedband internetverbinding
Opslagruimte: 125 GB beschikbare ruimte
Extra opmerkingen: SSD vereist

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: