fbpx

Patch 1.1.3 voor Diablo IV gaat morgen live

Diablo IV 4

In een recente aankondiging heeft Blizzard bevestigd dat patch 1.1.3 voor Diablo 4 morgen live gaat.

Naast het oplossen van verschillende bugs, zal deze patch ook aanpassingen bevatten aan Monster Abilities en Elite Affixes met betrekking tot crowd control, waardoor spelers meer ademruimte krijgen in intense gevechten.

De volledige lijst met wijzigingen kan je bekijken op de officiële website van het spel.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: