fbpx

Krijgt The Darkness een remaster?

The Darkness

The Darkness was een fantastische game uit 2007 waarin je in de huid kroop van ene Jackie Estacado die last had van nogal gewelddadige demonen.

In 2012 kregen we nog wel een vervolg met de logische naam The Darkness II, maar sindsdien bleef het angstvallig stil rondom de best populaire reeks gebaseerd op een comic book reeks.

Tot nu, want volgens de CEO van ontwikkelaar Nightdive Studios Stephen Kick zouden we binnen afzienbare tijd wel eens een remaster van de originele The Darkness mogen verwachten. Daar hintte hij alvast naar via X, het gereïncarneerde Twitter.

Nightdive Studios is geen groentje op het vlak van remasters. Ze brachten onlangs nog de remaster uit van System Shock 2 en waren onder andere ook verantwoordelijk voor Turok, Turok 2, Doom 64, Quake, Blade Runner: Enhanced Edition en Quake II.

Benieuwd of en wanneer uitgever 2K met de aankondiging komt!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: