fbpx

Saints Row-reboot lanceert op Steam met hoge kortingen

Saints Row

De Saints Row-reboot van vorig jaar levert nog steeds pure adrenaline en fun, maar bevatte bij release gewoon té veel fouten. Dat was de conclusie van RoMa in zijn review van de game. Die game is nu ook verkrijgbaar via Steam.

Om dat te vieren is Saints Row nu met serieuze kortingen te koop op Steam. Zo haal je de standaard game nu in huis voor slechts €19,79. De Gold Edition, inclusief alle uitbreidingen, scoor je voor €29,69 in plaats van de aanbevolen verkoopprijs van €89,99.

Wil je ten slotte ook nog Saints Row: The Third Remastered in huis halen? Dan kies je best de Platinum-versie voor slechts €32,99.

Snel zijn is de boodschap, want deze aanbieding loopt slechts tot en met 31 augustus!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: