fbpx

Payday 3 wint beste pc-spel en meest entertainende game op Gamescom

payday3-pragafied

Ik heb nog nooit een Payday titel gespeeld. Maar die kans wordt, met de nakende release van Payday 3, toch groter. Zeker nu ik dank zij de bois de smaak te pakken heb voor coöp games. En het zou wel eens een najaarstopper kunnen worden deze Payday 3.

Op gamescom heeft Payday 3 namelijk de prijs voor beste pc game en meest entertainende game gewonnen, toch wel een mooie prestatie. Bovendien eentje die de verwachtingen voor de release toch wat hoger legt.

En of ze fier zijn bij het team achter deze coöp titel? Almir Listo, Global Brand Director en Head of Community bij Starbreeze, zei:

Met de lancering over minder dan een maand zijn deze prijzen een enorme mijlpaal voor ons bij Starbreeze. We hebben er hard aan gewerkt om van PAYDAY 3 het best mogelijke vervolg te maken. Het ontvangen van twee Gamescom Awards, ‘Best PC Game’ en ‘Most Entertaining Game’, is een bewijs van wat ons team en onze partner Deep Silver samen hebben bereikt. We kunnen niet wachten tot de wereld het kan spelen. 21 september kan niet snel genoeg komen.

En als mijn geheugen mij niet in de steek laat, dan is de game vanaf launch speelbaar via Xbox Game Pass.

Wij gingen recent met de closed beta aan de start, en daar lees je hier alles over!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: