fbpx

Het bizarre horrorspel Scorn komt 3 oktober naar PlayStation 5

Ik weet nog steeds niet wat ik moet denken van Scorn. Is het een ziekelijk spel ontsproten uit een ziek brein? Of is het een geniaal spel ontsproten uit een geniaal brein? Voorlopig is het nog steeds mijn ding niet. Is het iets voor jou, dan hebben we goed nieuws.

De game komt op 3 oktober naar PS5, en zal daarbij volop gebruik maken van de mogelijkheden van Sony’s nieuwste.

Van de haptische feedback van de controller die varieert afhankelijk van het geluid in de game en de intensiteit van de situatie tot de adaptieve triggers waardoor elk gereedschap en wapen uniek aanvoelt.

De introductie van deze functies tilt de gruwelijkheden van Scorn naar een heel nieuw niveau en houdt spelers op een geheel nieuwe manier in zijn greep.

We zijn benieuwd! Wij konden de game eerder al spelen op Xbox Series X en we waren niet onder de indruk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: