fbpx

Warhammer 40,000: Darktide op 4 oktober naar Xbox Series X|S

Er breken donkere tijden aan voor Xbox gamers, dit met de komst van Warhammer 40,000: Darktide naar Xbox Series X|S op 4 oktober.

Fatshark heeft bevestigd dat de game op 4 oktober 2023 wordt gelanceerd op Xbox Series X|S. De studio heeft ook een radicale herziening van het klassensysteem van de game aangekondigd, voor zowel de PC- als de Xbox-versie. De huidige structuur wordt vervangen door uitgebreide talentbomen, die een geheel nieuwe dimensie toevoegen aan de progressie van personages.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: