fbpx

RTS Dune : Spice Wars komt in september in Early Access

Funcom kondigt aan dat Dune: Spice Wars, de eerste game in het Dune-universum sinds twee decennia, in september uit Early Access komt.

Dune: Spice Wars laat je een van de Grote Huizen van het Imperium leiden om Arrakis en de spice handel te domineren.

Door middel van intriges, oorlogsvoering, economie en spionage zullen spelers over de woestijn heersen of erin begraven worden.

Sinds hun aankomst op Arrakis hebben spelers de multiplayer, House Corrino, vliegende eenheden, nieuwe gebouwen, grote AI-verbeteringen, veroveringsscenario’s, door de community gevraagde functies en nog veel meer toegevoegd.

Dankzij de gepassioneerde community en efficiënte coördinatie zijn met elke update ook bugfixes, balansverbeteringen en verbeteringen in de levenskwaliteit doorgevoerd.

Sinds het begin van het spel hebben updates zich niet alleen gericht op het toevoegen van nieuwe functies en content, maar ook op het creëren van een 4X-strategiegame die toegankelijk is voor mensen die nieuw zijn in dit genre.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'RTS Dune : Spice Wars komt in september in Early Access'

  1. Dune gaat in september naar full release, het zit al een jaar in early access…

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: