fbpx

Update voor match making van Black Ops 2 en Modern Warfare 3 zorgt opnieuw voor enorm aantal spelers

Dankzij mijn dochter ben ik al enkele dagen terug COD: Modern Warfare II aan het spelen. Toevallig op datzelfde moment ontstond er een piek qua spelers op de servers van Modern Warfare 3 en Black Ops 2, dat door een update van de match making.

Deze piek ontstond specifiek op de Xbox consoles. Door enorme server problemen konden de twee Call of Duty-games amper online gespeeld worden. De functie gaf steeds aan dat er te weinig spelers aanwezig waren, terwijl je maar acht personen nodig hebt om een lobby te vullen. Het was duidelijk dat er een update nodig was.

Door deze update is het nu mogelijk om Black Ops 2 en Modern Warfare 3 op een normale manier online te spelen. Door de backwards compatibility is dit ook mogelijk op de moderne Xbox consoles. De afgelopen dagen waren er meer dan tienduizend spelers op de slagvelden te vinden van Call of Duty: Black Ops 2. Een game dat elf jaar geleden uitkwam.

De multiplayer van Modern Warfare 3 deed het ook niet slecht, daar waren meer dan zevenduizend mensen op elkaar aan het schieten. Straf voor een game van 12 jaar oud, waar een update toch allemaal goed voor is. Of er op de andere systemen nog een oplossing komt is echter koffiedik kijken, want daar zijn de problemen nog steeds aanwezig.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: