fbpx

De streamer talentenjacht van Bethesda Benelux is terug, volledig in Starfield-thema

Bethesda Benelux Next Streamer

Het Bethesda Benelux Twitch-kanaal organiseert sinds 2021 de Benelux Next Streamer-talentenjacht en het team is terug voor een derde seizoen! Dit keer gaat het om een speciale editie; alle afleveringen zijn in Starfield-thema.

Ben jij een opkomende streamer uit Nederland of België wiens hart sneller gaat kloppen bij het spelen van Elder Scrolls of Fallout? En kun je niet wachten om in Starfield te duiken? Check dan de Algemene Voorwaarden en meld je aan voor Bethesda Benelux Next Streamer 2023 door je kanaallink te sturen naar community_blx@bethsoft.com. Inschrijven kan t/m 26 juli.
 
Van alle deelnemers worden er zes geselecteerd voor een livestreaming bootcamp, waarvan er drie doorgaan naar de live episodes om het tegen elkaar op te nemen in meerdere afleveringen en te laten zien dat zij de nieuwe Bethesda Benelux Next Streamer zijn. Elke aflevering bevat verschillende thema’s uit Starfield en de jury zal de deelnemers begeleiden in hun avonturen.

Net als in 2022 zal Twitch-streamer Richard Simon, beter bekend als Skate, de wedstrijd van dit jaar hosten. Ook voegt elke aflevering een andere deelnemer uit de vorige seizoenen zich toe bij de jury en gebruiken ze hun eigen streamingervaring om de deelnemers te helpen.
 
Je kunt je vanaf vandaag aanmelden t/m 26 juli, waarna Bethesda zes streamers selecteert die mee kunnen doen aan de bootcampronde. Uiteindelijk blijven er drie streamers over die live te zien zijn in drie afleveringen van Bethesda Benelux Next Streamer op twitch.tv/bethesda_nl.Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: