fbpx

RuneScape lanceert nieuwe update genaamd Fort Forinthry: Dead and Buried

RuneScape, de nog steeds immens populaire MMORPG, heeft een nieuwe update gekregen die door het leven gaat als Dead and Buried.

In de nieuwe en tevens ook laatste toevoeging aan de verhaallijn van Fort Forinthry betreden spelers de Wildnerness Crypt. Samen met het populaire personage The Raptor nemen ze het op tegen hordes ondoden die onder leiding staan van de kwaadaardige necromancer Zemouregal. Verder introduceert de update een nieuwe Ranger’s Workroom waar krachtige upgrades voor de Fletching-skill te verkrijgen zijn.

Na de gebeurtenissen van Fort Forinthry: Unwelcome Guests verdween Zemouregal achter een mysterieuze drakendeur in de recent ontdekte Wilderness Crypt. Spelers reizen af naar de dungeon die zich onder de Wilderniss bevindt om daar Zemouregal te confronteren. De quest bevat de klassieke RuneScape-formule met intense gevechten, puzzels die hersenen doen kraken en epische confrontaties. Dit alles in aanloop naar de lancering van de langverwachte nieuwe Necromancy-skill, die vanaf 7 augustus beschikbaar is.

Spelers doen er niet verstandig aan om Fort Forinthry weerloos achter te laten tijdens hun avonturen en moeten de loyale bewakers van hun fort daarom bewapenen met kruisbogen. Het upgraden van het fort met de nieuwe Ranger’s Workroom kan hier flink bij helpen. Hier hebben spelers de mogelijkheid om hun Fletching-skill te trainen en ondertussen krachtige XP-boosts te verkrijgen. Als spelers de Ranger’s Workroom gebruiken, ontgrendelen ze een van de vier Wisdom of Anima-perks. Hiermee kunnen de krachtigste versies van Elder God Arrows gemaakt worden.

Spelers die de Dead and Burried-quest succesvol voltooien, ontvangen verschillende beloningen. Deze bestaan uit een quest point, XP-lampen, twee Treasure Hunter-sleutels en het volledig vrijspelen van de drie niveaus van de Fort Forinthry Ranger’s Workroom.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: