fbpx

Dit zijn de best verkochte games in België (Week 23)

Diablo IV 4

Een nieuwe week en dus hoog tijd voor een nieuwe top 5 van best verkochte games in ons Belgenlandje. Hebben we een nieuwe nummer 1 deze week?

De populairste game deze week is eentje dat we van ver zagen afkomen. Niet omdat wij bij de crew bijna allemaal verknocht zijn aan Diablo IV, maar omdat de buzz in de gaming wereld gigantisch was rondom de nieuwste van Blizzard.

Het is dan ook logisch dat The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom een plekje naar onder schuift terwijl Grand Theft Auto V vast houdt aan zijn derde plek ten koste van Street Fighter 6.

God of War Ragnarök blijft ook mooi status quo op plek vier, terwijl Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles, een game uit 2021, vanuit het niets de top 5 komt binnen gesprongen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: