fbpx

Peacemaker vanaf 12 juli verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray

Peacemaker

Wie had ooit gedacht dat we de legendarische John Cena als een sympathieke antiheld zouden zien? Peacemaker doet het! 

De voormalige worstelsuperster was een publieksfavoriet in James Gunn’s The Suicide Squad en is helemaal terug in zijn eigen reeks. Peacemaker is een hilarisch absurde superheldenreeks waarmee James Gunn zich duidelijk heeft kunnen uitleven. 

Na een wonderbaarlijk herstel van zijn ontmoeting met Bloodsport, komt Peacemaker er al snel achter dat zijn vrijheid een prijs heeft. Hij wordt namelijk door Clemson Murn ingelijfd in een nieuw superteam voor een geheime missie met de codenaam Project Butterfly. Het team bestaat verder uit zijn begeleider, Emilia Harcourt, John Economos die het team van tactische informatie voorziet en de nieuwe rekruut Leota Adebayo.

Het eerste seizoen van Peacemaker is vanaf 12 juli verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

AFLEVERINGEN

 1. A Whole New Whirled
 2. Best Friends for Never
 3. Better Goff Dead
 4. The Choad Less Traveled
 5. Monkey Dory
 6. Murn After Reading
 7. Stop Dragon My Heart Around
 8. It’s Cow or Never

BONUS

 1. Making the World Safe for Violence: Peacemaker’s Team
 2. Bad Daddy Issues: Peacemaker’s Search for Inner Peace
 3. Peacemaker: Under the Helmet 
 4. 7 Project Butterfly Team Member Breakdowns
 5. On Set with Steve Agee
 6. Dramatic Comic Book Readings with Chukwudi Iwuji
 7. Gag Reel 
 8. Unlocking the Quantum Unfolding Storage Area
 9. Peacemaker and Vigilante: BFFs
 10. So What Do You Really Think of Peacemaker?
 11. Danielle Brooks Explains the DC Universe
 12. Keep the Tweets
 13. Dance for Peace
 14. How to Properly Give a F*ck

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: