fbpx

Pokémon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet—Paldea Evolved nu beschikbaar

The Pokémon Company International heeft vandaag Scarlet & Violet—Paldea Evolved, de nieuwste uitbreiding in de populaire Pokémon Trading Card Game, uitgebracht.

In Scarlet & Violet—Paldea Evolved kunnen Trainers met nog meer Pokémon ex vechten, die een hoog HP en krachtige aanvallen en Ability’s hebben maar twee Prize-kaarten kosten wanneer ze uitgeschakeld worden. Slowking, Forretress en Dedenne verschijnen in de nieuwe uitbreiding als Tera Pokémon ex. Hun full-art illustraties tonen de bijzondere kristalkenmerken van hun verschijning.

Daarnaast hebben de Illustration Rare- en Special Illustration Rare-kaarten in Scarlet & Violet—Paldea Evolved nieuw artwork. Dit betekent dat Trainers kaarten kunnen verzamelen die de specifieke persoonlijkheid of evoluties van deze Pokémon laten zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: