fbpx

Prime Gaming abonnees krijgen gratis freebies in Diablo IV

Diablo IV 4

Nu Diablo IV officieel beschikbaar is voor iedereen, is de game helemaal klaar om records te zetten en te breken. Eentje daarvan is dat het Blizzards snelst verkopende game is. Reden voor een feestje dus. Ook Prime Gaming abonnees hebben iets om te feesten.

Prime Gaming helpt je. Door simpelweg af te stemmen op je favoriete Diablo IV streamers op Twitch, word je beloond met in-game uitrusting. Zoals Blizzard.com aangeeft, kunnen spelers de komende vier weken exclusieve buit bemachtigen.

Zorg er wel voor dat je eerst je Amazon/Prime Gaming- en Battle.net-accounts koppelt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: