fbpx

Battlefield 2042 Season 5: New Dawn is nu beschikbaar

Battlefield 2042

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 5: New Dawn uitgebracht. Het nieuwe seizoen voegt veel content toe aan de game, waaronder een gloednieuwe map die geïnspireerd is door Battlefield 4, meerdere wapens, gadgets en meer. 

n Season 5 verplaatst de strijd zich naar een door de oorlog geteisterde, verwilderde en verlaten industriële faciliteit in Tsjechië met de nieuwe, door Battlefield 4 geïnspireerde map Reclaimed. Spelers moeten nog beter met hun squad samenwerken om het strijdveld levend te verlaten. Voertuigen krijgen de kans om het gevecht met elkaar aan te gaan bij de ontspoorde Crash Site, terwijl het dichte bosgebied rondom de Landing Zone zich ontleent aan nabijheidsgevechten. Daarnaast bieden zowel de Abandoned Turbine als het Military Warehouse een scala aan gunplay-ervaringen, waaronder verticaliteit, dekking en kleine ruimten.

Hieronder een overzicht van alle content die je tijdens Season 5 nog kan verwachten: 

  • Nieuw wapen: XCE Bar – Dit uiterst precieze grendelgeweer heeft uitgebreide attachment-mogelijkheden om zijn vuurkracht te ondersteunen en spelers vijanden van verschillende afstanden aan kunnen vallen. 
  • Nieuw wapen: GEW-46B – Een oude favoriet uit Battlefield 4 die zeer geschikt is voor middellange afstand dankzij de hoge stabiliteit en burst-modus. 
  • Nieuw wapen: BFP.50 Hand Cannon – Een krachtig secundair wapen die spelers de mogelijkheid biedt van korte afstand veel schade aan te richten. 
  • Nieuw gadget: Spring Grenade – Een kleinere granaat die eerst in de lucht stuitert voordat hij ontploft.
  • Nieuw gadget: Anti-Tank Grenade – Een bundel van granaten die ontploffen bij impact.
  • Nieuw gadget: Mini Grenade – Micro-granaten die sneller en verder kunnen worden gegooid dan gewone granaten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: