fbpx

Death Stranding stapt eind dit jaar richting Apple

Death Stranding

De aankondiging van de Apple Vision Pro was niet het enige gaming nieuws dat te rapen viel tijdens de WWDC 2023.

Sinds de introductie van de Apple M-processoren is het volgens Apple makkelijker om games over te zetten naar macOS.

Niemand minder dan Hideo Kojima maakte zijn opwachting tijdens de twee uur durende keynote. Hij kwam vertellen dat hij sinds zijn eerste Apple die hij kocht in 1994 al jarenlang liefhebber is van het Amerikaanse merk.

Hij is dan ook in de wolken dat hij, naar eigen zeggen, zijn beste werk ooit naar macOS mag brengen: Death Stranding Director’s Cut. Deze game moet ergens eind dit jaar naar het mac-besturingssysteem komen. En uiteraard komen ook de volgende games van Kojima Productions naar macOS.

Bekijk hieronder het fragment over gaming met Hideo Kojima tijdens de WWDC 2023 keynote :

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: