fbpx

36 minuten durende Capcom Showcase wordt op 12 juni uitgezonden

Capcom

Ondanks het feit dat E3 dit jaar niet door gaat, krijgen we dankzij Summer Game Fest 2023 de komende dagen een karrenvracht gamenieuws voorgeschoteld.

In de nacht van maandag 12 juni en dinsdag 13 juni zendt Capcom om middernacht een 36 minuten durende Showcase uit waarin we volgens de Japanse ontwikkelaar/uitgever heel wat lekkers mogen verwachten.

Wat dat allemaal wordt, weten we uiteraard nog niet. Maar ik wil wel een gokje wagen op nieuwe content voor Street Fighter 6 en een nieuwe Monster Hunter.

De Capcom Showcase is te volgen via YouTube en Twitch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: