fbpx

Alan Wake II zal enkel digitaal beschikbaar zijn

Gisteren konden we via de PlayStation Showcase de nieuwe trailer van Alan Wake II aanschouwen. De trailer zag er fantastisch uit, maar er werd een redelijk belangrijk detail weggelaten. De game zal enkel digitaal beschikbaar zijn.

Via de Alan Wake website onthulde ontwikkelaar Remedy Entertainment dat de game op alle platformen enkel digitaal beschikbaar zal zijn. De ontwikkelaar heeft hier echter enkele redenen voor. Ze beseffen dat er meer en meer naar het digitale wordt overgegaan, ondanks dat zowel Xbox en PlayStation nog beide een console hebben met disk drive.

Remedy denkt ook aan de portemonnee van de gamers, want ze verklaarde dat de prijs voor een versie zonder disc voor console €60 en voor PC €50 zou bedragen. Ook het feit dat je een een disc koopt en dan achteraf toch nog een download moet uitrichten willen ze liever vermijden.

Op dit moment is er dus geen enkel plan om een fysieke editie uit te brengen voor Alan Wake II.

Wie de digitale deluxe editie wil aankopen, komt dan ook weer automatisch goedkoper uit. Deze zou je kunnen aankopen voor €70. Deze bevat de expansion pass met de Night Springs Expansion en Lake House Expansion, een celebrity suit en parliament shotgun voor Alan, net als een crimson windbreaker, shotgun skin, en een lantern charm voor Saga.

Wie de game wil pre-orderen krijgt ook nog een survival pack voor Saga en een ornate revolver skin voor Alan.

Alan Wake II komt uit op 17 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: