fbpx

Gameplay overzicht trailer Aliens: Dark Descent

Aliens Dark Descent

Focus Entertainment pakt uit met een gameplay trailer van Aliens: Dark Descent waarin we een uitgebreide blik krijgen op wat we mogen verwachten van deze strategische squad based titel die de mosterd haalde bij XCOM.

De video met diepgaande beelden en commentaar tonen het verhaal, de hoofdrolspelers en de gameplay-mechanica van de aankomende strategische real-time squad-based tactische actiegame die zich afspeelt in het iconische Alien-universum.

Aliens: Dark Descent komt 20 juni uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: