fbpx

Nieuwe gameplay-trailer van Immortals of Aveum onthuld

Electronic Arts en Ascendant Studios hebben tijdens de PlayStation Showcase-livestream een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Immortals of Aveum, dat vanaf 20 juli verkrijgbaar is. 

Deze nieuwe trailer onthult meer over de epische strijd van Jak en de Order of the Immortals tijdens de Everwar tegen Sandrakk, de krijgsheer van Rasharn en zijn pantheon van kwaadaardige battle mages.

Spelers komen tijdens het spelen van Immortals of Aveum verschillende soorten vijanden tegen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en zwakheden. Van legioenen battle mages en krachtige bosses tot angstaanjagende fantasiebeesten & constructies, de game belooft uitdagende gevechten en epische ontmoetingen die de vaardigheden van zelfs de meest bekwame spelers op de proef stellen.

Magie vormt de kern van zowel de aanval als verdediging tegen deze vijanden. Spelers die creatief gebruik maken van alle drie de kleuren magie in de game, worden het meest beloond.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: