fbpx

Bungie onthult sci-fi extraction shooter Marathon

Bungie is goed bezig! Destiny 2 is populairder dan ooit, en krijgt er binnenkort The Final Shape bij als nieuwste expansion. Daarnaast kondigde de studio ook de sc-fi extraction shooter Marathon aan met een trailer.

Marathon is het eerste volledig nieuwe project van de studio in meer dan tien jaar en is momenteel in ontwikkeling voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc met volledige cross-save en crossplay. Bungie kondigde de game aan met een eerste CGI-trailer, maar gaf daarbij nog geen releasedatum aan. De trailer gaf een glimp van de personages (in de game bekend als ‘Runners’) en de gedurfde visuele stijl.

Marathon is een op PvP gerichte extraction-shooter op de mysterieuze planeet Tau Ceti IV. Spelers kruipen in de huid van Runners, cybernetische huurlingen die zijn ontworpen om de harde omgeving van de planeet te overleven en de verloren kolonie Tau Ceti te verkennen. Spelers gaan solo of in een groep van drie op zoek naar mysterieuze buitenaardse artefacten, waardevolle loot en nieuwe wapens en gear die ze aan hun collectie kunnen toevoegen. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: