fbpx

Warhammer 40.000: Space Marine 2 gameplay introduceert Tyranid Hordes

Na de Skulls Showcase van Games Workshop gisteren, tonen Focus Entertainment en Saber Interactive gloednieuwe gameplaybeelden van hun aankomende Warhammer 40.000: Space Marine 2.

In deze game kruip je in het harnas van een Space Marine van de Ultramarines Chapter, een bovenmenselijke krijger die de mensheid moet beschermen tegen diverse verschrikkingen.

Dit in een third person actiegame van Saber Interactive, het team en de engine achter World War Z.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: