fbpx

One Piece Odyssey DLC Reunion of Memories is nu beschikbaar

Reunion of Memories, de DLC van One Piece Odyssey, die het verhaal van de Straw Hat Crew voortzet is vanaf vandaag beschikbaar laat Bandai Namco weten.

Na de reis van de Straw Hat Crew door de herinneringen van hun avonturen, zowel op het eiland Waford als in Memoria, worden ze opnieuw de geheugenwereld ingestuurd. Spelers worden geconfronteerd met een mysterieus meisje gekleed in een zwarte kap en moeten het raadsel oplossen rond de dreigende kubus die ze vasthoudt…
 
Vandaag wacht spelers een nieuwe quest om het op te nemen tegen enkele van de meest iconische personages van de franchise. De Straw Hat Crew zal Mihawk, Perona, Enel en Whitebeard opnieuw ontmoeten in de wereld van hun herinneringen, maar Memoria is niet meer hetzelfde. Spelers kunnen het avontuur beginnen en ontsnappen aan de onvoorspelbare wending en de verborgen waarheid van Memoria ontrafelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: