fbpx

Destiny 2: The Final Shape officieel bevestigd

Bungie onthulde gisteren op Sony’s PlayStation Showcase dat Cayde zal terugkeren voor de volgende Destiny 2 uitbreiding, The Final Shape. Maar hoe dat zal gebeuren gaf de ontwikkelaar nog niet vrij.

Bungie zal dit laatste content pack op 22 augustus helemaal uit de doeken doen op een speciale Destiny 2 showcase.

Dit is een gedenkwaardig moment voor Bungie, nu we onze evolutie naar een multi-game studio voortzetten,” zei Bungie CEO Pete Parsons in een persbericht. “Meer dan dertig jaar passie voor het maken van ongelooflijke games heeft ons hierheen geleid en zal ons naar de toekomst stuwen. We hebben een enorme hoeveelheid werk voor de boeg, waaronder het verder uitbouwen van ons Marathon-ontwikkelteam en het jarenlang ondersteunen van Destiny. Met onze partners bij PlayStation werken we eraan om onze gedurfde visie van Bungie als een echt entertainmentbedrijf te verwezenlijken, terwijl we nooit onze kernmissie vergeten: werelden bouwen die vriendschap inspireren.

De tienjarige reis van Destiny‘s Light & Darkness-saga nadert zijn epische einde. Op 22 augustus laat Bungie tijdens het Destiny Showcase-evenement de eerste details zien van wat je kunt verwachten. Tijdens deze showcase tonen de ontwikkelaars van Bungie meer van The Final Shape en geven ze een vooruitblik op de toekomst van Destiny 2. Fans kunnen het evenement volgen op de officiële Destiny Twitch– en YouTube-kanalen.

We zijn benieuwd!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: