fbpx

Comic Con Brussels 2023: Q&A met Ian McDiarmid (Emperor Palpatine uit Star Wars)

Ian McDiarmid zegt je waarschijnlijk niets, maar als we Emperor Palpatine zeggen, dan zal er (toch) bij de Star Wars fans een stevige bel rinkelen. Inderdaad deze Schotse acteur vertolkt de über slechterik in Star Wars.

Ondertussen is het wel duidelijk dat we een mannetje, wat zeg ik een man, hadden die op de eerste rij stond bij al die boeiende babbels. Zo hoeven de afwezigen niet te missen en kunnen ook zij genieten van deze coole gasten.

Je kan trouwens meer Q&A’s bekijken op Razers YouTube-pagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: