fbpx

Arizona Sunshine 2 verschijnt later dit jaar voor PS VR2 en PC VR

Vertigo Games kondigt Arizona Sunshine 2 aan. Dit vervolg op de populaire VR zombie-shooter Arizona Sunshine werd onthuld tijdens de PlayStation Showcase 2023.

Welkom terug in het zonnige, door zombies overspoelde Arizona, waar je wederom in de schoenen van onze even grimmige als grappige held kunt stappen het nieuwe hoofdstuk van dit VR-spektakel te beleven.

In een post-apocalyptische wereld waarin elke kogel telt, kun je levensecht gevechten leveren met zowel nieuwe wapens als terugkerende favorieten – van shotguns tot machetes en vlammenwerpers. Het gloednieuwe melee-vechtsysteem laat je als nooit eerder losgaan op Freds (voor alle duidelijkheid: de zombies) om ze op bloederige next-gen manieren te verminken. Bekijk de trailer voor een eerste indruk:

De actie in Arizona Sunshine 2 wordt door de held weer voorzien van zijn kenmerkende, zwartgallige commentaar, in dit directe vervolg op het origineel, dat je op een heel nieuw, bloederig avontuur stuurt om antwoorden te vinden. En waar vind je die anders dan op het smerigste plekje op aarde? Overleef het einde van de wereld met je beste vriend, genaamd Buddy. Deze trouwe viervoeter zal je niet alleen door dik en dun volgen, het brave beest zal je ook helpen die vervelende Freds uit te schakelen.

In dit (verrassend luchtige) verhaal over een diep eenzame man die wanhopig op zoek is naar een ander levend mens in post-apocalyptisch Arizona, proberen onze held en Buddy samen een nieuw doel te vinden en gaan ze op zoek naar het geluk die de woestenij rondom hen ze niet kan bieden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: