fbpx

Marvel’s Spider-Man 2 trailer introduceert Kraven the Hunter

Marvel's Spider-Man 2

Insomniac Games heeft op de PlayStation Showcase een nieuwe trailer onthuld, waarin we voor het eerst kennismaken met Kraven the Hunter.

De nieuwe trailer hieronder toont Kraven the Hunter, een van Spidey’s oudste vijanden. We zien een Kraven die zich verveelt met zijn huidige jacht in de jungle en een nieuwe jacht zoekt, om vervolgens door een handlanger te worden verteld dat hij misschien beter naar Manhattan kan gaan…

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: