fbpx

The Super Mario Bros. Movie vanaf 21 juni op DVD, Blu-ray en 4K UHD

The Super Mario Bros. Movie Nintendo Illumination

Dat The Super Mario Bros. Movie na Frozen de meest succesvolle animatiefilm ooit is, las je onlangs nog op deze fijne website. Alle reden dus om de film vanaf 21 juni in huis te halen op DVD, Blu-ray of 4K UHD.

Volg de broers en loodgieters uit Brooklyn: Mario, de moedige die zich door niemand laat stoppen, en Luigi, die altijd nerveus is en het liefst nergens naartoe gaat. De broers proberen hun falende loodgietersbedrijf te redden, maar komen terecht in een wervelend avontuur door het Paddenstoelenrijk. Tijdens hun reis ontmoeten ze bekende en geliefde personages die zich verenigen om Bowser te verslaan. 

Dit was mijn conclusie in de review van The Super Mario Bros. Movie: “Het is als Mario-liefhebber smullen van de vele referenties naar de videogames en dat zorgt er ook voor dat ik de film zéker nog een paar keer ga herbekijken. Nintendo en Illumination hebben een top film afgeleverd die smaakt naar meer.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: