fbpx

Lekker cruisen op motoren in uitgebreide RIDE 5 gameplay trailer

Nu het weer wat beter is, en het zonnetje zich meer laat zien, halen de motorliefhebbers hun stalen ros van stal en gaan ze de baan op. Zelf heb ik ‘maar’ een Vespa Super Sport 300 maar ook die is lekker om te cruisen in het zonnetje.

Zij die echter de gashendel graag iets dieper indrukken, en die sensatie ook deels in de huiskamer willen beleven, die kunnen aan de slag met RIDE 5.

Dit op meer dan 35 parcours en op meer dan tweehonderd motors van de grootste fabrikanten.

Onderstaande gameplay trailer geeft je alvast een mooie indruk van wat je mag verwachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d