fbpx

King Kong komt naar Netflix in een gloednieuwe animatieserie, genaamd Skull Island

Ubisofts King Kong uit 2005 blijft voor mij nog steeds een steengoede game die je zeker moet gespeeld hebben. Ik zou er trouwens niet aan twijfelen dat die game als basis diende voor Assassin’s Creed, toch wat het klim- en springwerk betreft. Maar naast een game verschenen er natuurlijk ook heel wat films met de gorilla in een hoofdrol.

Binnenkort komt King Kong voor het eerst naar Netflix, en dat in een nieuwe animatieserie, genaamd Skull Island.

De serie is vanaf 22 juni te zien op Netflix en volgt een groep ontdekkingsreizigers die Annie, ingesproken door Mae Whitman (Avatar: The Last Airbender), redden uit de oceaan, niet wetende dat deze daad van moed hen zal leiden naar het mysterieuze Skull Island.

Powerhouse Animation, de studio achter Netflix’ Castlevania-serie, leidt de productie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: