fbpx

De Challenger klasse staat centraal in nieuwe Remnant 2 trailer

Ook in de action-survival shooter Remnant 2 zal je weer kunnen kiezen uit verschillende types, en de stoere Challenger is er daar eentje van.

Het belangrijkste kenmerk van de Challenger-klasse is hun Prime Perk-Dead to Rights, waarmee ze langer in het gevecht kunnen blijven ondanks schade die anders fataal zou zijn. De Challenger heeft ook de Strong Back Archetype Trait, waarmee ze zwaardere bepantsering kunnen uitrusten zonder zich al te veel zorgen te hoeven maken over encumbrance.

Naast de Challenger gunt de studio ons ook een blik op twee andere archetypes: de Handler en de Gunslinger. Elk van de archetypes zal zich richten op verschillende gebieden van gameplay, met de Gunslinger gericht op ranged combat en de Handler wordt beschreven als een “manusje van alles” archetype.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: