fbpx

Comic Con Brussels 2023: Q&A met Lance Henriksen (Aliens, Hard Target, The Terminator, Scream 3, …)

Persoonlijk zal ik me Lance Henriksen altijd herinneren als de android Bishop uit de iconische Aliens-filmreeks. Maar deze grote mijnheer heeft een shitload aan filmrollen en rollen in series vertolkt.

In 2009 kreeg Henriksen een grotere vermaardheid als stemacteur door zijn rol als luitenant-generaal Hershel von Shepherd in Call of Duty: Modern Warfare 2.

Dat kan dus niet anders dan een boeiende Q&A worden. Dat dacht ook onze Razer want hij stond op de eerste rij.

Je kan trouwens meer Q&A’s bekijken op Razers YouTube-pagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: