fbpx

Netflix delen met mensen buiten je gezin gaat je 4 euro extra kosten

Netflix

Het zat er al een hele tijd aan te komen, maar Netflix start in België ook met het terugdringen van het accountdelen buiten je eigen gezin.

Netflix was in andere landen al een tijdje bezig met het toeknijpen van het Netflixdelen en ook in ons land is het Amerikaanse bedrijf gestart met het contacteren van de accountdelers met mensen die niet onder hetzelfde dak wonen.

Wanneer je bij de ‘gelukkigen’ bent, krijg je vanaf vandaag een mailtje van Netflix waarin je de mogelijkheid krijgt om de persoon met wie je jouw account deelt toe te voegen aan je digitale familie aan een extra kost van €3,99 per maand. Wil je dit niet betalen? Dan kan je het profiel overzetten naar een apart account.

Da’s nog altijd goedkoper dan een eigen account te laten opzetten, maar zo wordt het natuurlijk wel een héél duur grapje. Het duurste Premium-abonnement kost 17,99 euro per maand, terwijl je voor het goedkoopste 8,99 euro neer telt. Let wel: bij deze goedkoopste formule kan je géén personen buiten je huishouden toevoegen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: