fbpx

Spider-Man 2 gaat geen co-op modus krijgen

Marvel's Spider-Man 2

Nadji Jeter, stemacteur van Miles Morales teasete nog dat er waarschijnlijk co-op aanwezig zou zijn in de Spider-man 2 game. Ontwikkelaar Insomniac Games heeft dit nu de kop ingedrukt.

Op het SacAnime Summer 2022 (dat recent werd gezien in een resetera post)kreeg Nadji Jeter de vraag of Spider-Man 2 co-op bevat. Jeter antwoorde als volgt: ” Ik weet niet of het al is aangekondigd, maar volgens mij wel”.

Ontwikkelaar Insomniac Games bevestigde gisteren via Twitter dat Spider-Man 2 een “episch singleplayer avontuur is”. De kans is groot dat Jeter de vraag verkeerd begreep en hij bedoelde dat er een mogelijkheid is om met verschillende personages te spelen. Met Miles Morales en Peter Parker.

Kans is groot dat we morgen meer te zien krijgen van Spider-Man 2. Sony houdt dan namelijk een PlayStation Showcase. Het zal ongeveer een uurtje duren, met de PSVR2 en PlayStation 5 in de spotlight.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: