fbpx

Sony zendt op 24 mei PlayStation Showcase uit

De afgelopen weken deden de geruchten de ronde dat Sony eind deze maand met een nieuwe State of Play zou komen. Die geruchten blijken te kloppen want zonet heeft Sony bevestigd dat er op 24 mei een PlayStation Showcase zal plaatsvinden.

Via een blogpost laat Sony weten dat de show iets meer dan een uur zal duren en zich zal richten op PS5- en PS VR2-games die momenteel in ontwikkeling zijn bij topstudio’s verspreid over de hele wereld. We mogen een blik op verschillende nieuwe creaties van PlayStation Studios en third-party partners verwachten.

De kans is bestaande dat we een release date en/of eerste gameplay beelden te zien gaan krijgen van Spider-Man 2. Ook is het alweer even geleden dat we nog iets gehoord hebben over de multiplayer game van The Last of Us.

De PlayStation Showcase is live te volgen op woensdag 24 mei om 22:00 uur Belgische tijd via Youtube en Twitch.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: