fbpx

WW1 FPS Isonzo’s derde gratis uitbreiding nu beschikbaar

Voorwaarts… mars! Iets wat ik me nog goed herinner uit mijn eigen tijd in het leger verdorie. Vanaf vandaag kan ik dat allemaal nog eens oefenen in de derde map van Isonzo’s gratis Caporetto uitbreiding. Onze opdracht? De beruchte en langverwachte Monte Grappa veroveren, en dat op pc, PlayStation 4 & 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Zoals onthuld in de roadmap is dit de derde gratis update die wordt uitgebracht op Steam, PlayStation, Xbox en de Epic Games Store.

Spelers kunnen de visuele aanpassingsopties voor Duitse troepen verder uitbreiden met het Expedition Units Pack, dat €9,99 kost.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: