fbpx

Epic Games haalt Trios uit Fortnite

WTF? Dat was meteen mijn eerste reactie toen ik dit nieuws zag op de Twitter-account van Fortnite. Je kan vanaf nu dus enkel nog solo, duo of in squad spelen. De oorzaak? De nieuwe Ranked modus.

Dat is wel rot want meestal spelen we met een vast team van drie, soms ook vier. Nu moet je dus, wanneer je niet met zijn vieren kan spelen, de squadmodus kiezen en met een random vierde speler spelen.

Epic Games heeft dit nieuws zelf bevestigd maar, laat ons eerlijk zijn, niemand had verwacht dat de introductie van Ranked modus ten koste zou gaan van een fulltime modus als Trios.

Het officiële Fortnite Status-account bevestigt eveneens het stopzetten van Trios, zonder aan te geven waarom. Trios werd oorspronkelijk geïntroduceerd als LTM, maar werd een vaste waarde in Chapter 2 Season 5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: