fbpx

Eerste officiële bewegende beelden voor horrorfilm Five Nights at Freddy’s

Five Nights at Freddy’s is ondertussen een iconische cultreeks geworden die het licht zag in 2014. Centraal staat het familie-pizzarestaurant Freddy Fazbear’s Pizza. Maar dat is niet zomaar een pizzarestaurant, er kleeft namelijk een luguber en huiveringwekkend plaatje aan deze zaak…

Na het succes van de gamereeks, en de hondstrouwe aanhang is het nu de beurt aan de cinefielen om te sidderen en te beven bij het aanschouwen van de film gebaseerd op deze games.

De film volgt een getroebleerde nachtwaker die aan zijn eerste shift begint bij Freddy Fazbear’s Pizza. Tijdens zijn eerste nacht op het werk realiseert hij zich dat de nachtdienst bij Freddy’s niet zo gemakkelijk zal zijn om door te komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: