fbpx

Metro: Last Light Complete Edition is tot 25 mei gratis beschikbaar via Steam

De post-apocalyptische Metro-reeks, gebaseerd op Dmitry Glukhovsky’s Metro 2033 novel uit 2005, behoort zeker tot het betere, en misschien wel beste schietspelwerk van de voorbije jaren. Als je onbekend bent met de reeks, dan verandert dit vanaf vandaag.

Om de tiende verjaardag van de game te vieren stuurt het officiële Twitter-account voor de Metro-serie het bericht de wereld in dat we vanaf 18 mei tot 25 mei de originele Complete Edition van Metro: Last Light op Steam gratis kunnen claimen.

Zoals je mag verwachten bevat de Complete Edition de basisgame, evenals alle DLC.

Opgelet: dit is niet dezelfde versie als Metro: Last Light Redux, wat een geremasterde versie is van Last Light die al in 2014 werd uitgebracht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: