fbpx

Tennis Manager 2023 verschijnt op 25 mei

Waar zijn onze gouden tijden naartoe met Justine Henin en Kim Clijsters, en iets langer geleden nog Sabine Appelmans. Er zijn wel een paar dames die goed spelen, maar niet echt wereldtoppers als ik dat mag zeggen. Misschien moet jij je kans eens wagen? Je kan binnenkort alvast oefenen met Tennis Manager 2023.

Tennis Manager 2023 lanceert op 25 mei via Steam, Epic Games Store en GOG. Dit, hoeveel toeval kan toeval zijn, net bij de start van Roland-Garros dat op 22 mei begint.

Tennis Manager 2023 bouwt voort op zijn twee voorgangers en wil de ervaring naar nieuwe hoogten tillen, dit zowel op als naast de court. Spelers staan aan het roer van hun eigen tennisacademie en loodsen atleten vakkundig door trainingen en toernooien naar de duizelingwekkende hoogten van internationaal succes als Davis Cup-captain.

Nieuwe gameplayfuncties zijn onder andere het creëren van spelers, teammanagementtools en de komst van internationale competities (Davis Cup, Olympische Spelen) en dubbelwedstrijden. Onder de talrijke technische en grafische verbeteringen zijn verbeterde wedstrijdsimulatie AI, vernieuwde animaties en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: