fbpx

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom meer dan 10 miljoen keer verkocht in eerste drie dagen

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Heeft Nintendo een wereldhit te pakken? Jazeker! En we spreken echt over duizelingwekkende aantallen wanneer we het hebben over de verkoopcijfers van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Ja, ik weet het! Onze review staat nog niet live. Maar daar is een goede reden voor: we kregen de code pas op dag van launch en we spelen de game zoals het hoort. Stay tuned dus als je Aurons mening over deze klepper wil horen.

Bij Nintendo zijn er alvast zo fier als een pauw met die aantallen. Tja, hoe zou je zelf zijn natuurlijk. En dit dus volledig terecht.

In de eerste drie dagen sinds de release op 12 mei, zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch. Daarmee is het de snelst verkopende game in de The Legend of Zelda-serie.

Tevens is het de snelst verkopende game voor de Nintendo Switch in zowel de Benelux als Europa, en is het de snelst verkopende Nintendo-game ooit in de Benelux en Europa.

Dat verdient een stevig applaus!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: