fbpx

Little Friends: Puppy Island verschijnt op 27 juni voor Nintendo Switch & pc

Van Nintendogs is al een flinke poos geen blik meer te bespeuren! Lang leve Puppy Island denken wij dan. Eind juni kunnen we opnieuw kleine beestjes verwennen en koesteren, en dat met Little Friends: Puppy Island.

Verken een paradijselijk eiland en word vrienden met negen unieke puppy-rassen, inclusief shiba’s, labradors, corgi’s, husky’s, teckels en meer. Verken samen met je hondjes diverse locaties, graaf schatten op, bouw een steeds groter vakantiepark, en verzorg schattige pups in tropische omgevingen.
 
Kleed je puppy’s aan met meer dan 350 kostuums en accessoires, verken uitgestrekte stranden, besneeuwde bergen, kersenbloesem-heiligdommen en meer. Verzorg je puppy’s door ze te wassen, borstelen, voeden, uit te laten en met ze te spelen. Vind de perfecte locaties om winkeltjes en activiteitenstations te bouwen, en train je hondjes in gehoorzaamheid, behendigheid, vriendelijkheid en meer om er de ultieme puppy-sterren van te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: