fbpx

Destiny 2’s nieuwe seizoen Season of the Deep is nu beschikbaar

Destiny 2 Lightfall

Bungie heeft vandaag het nieuwe seizoen van Destiny 2 genaamd Season of the Deep gelanceerd. 

Het nieuwe seizoen bevat onder andere nieuwe activiteiten, wekelijkse verhaalmissies, een gloednieuwe dungeon, nieuwe en bijgewerkte wapens en gear en Crucible-updates. Daarnaast werkt Bungie samen met PlayStation om iconische personages en werelden van meerdere studio’s naar Destiny 2 te brengen.

Season of the Deep

In Season of the Deep keren spelers terug naar Titan om een vreemd signaal te onderzoeken dat onder de Methaanzee vandaan komt. Spelers die de Season Pass bezitten, krijgen toegang tot wekelijkse Deep Dive-missies, de seizoensactiviteit Salvage en een gloednieuwe Fishing-activiteit.

Aanstaande vrijdag om 19:00 uur lanceert een nieuwe dungeon. Guardians die klaar zijn om in het diepe te duiken vinden hier een nieuwe uitdaging en krijgen de kans om nieuwe schatten te bemachtigen. Dit is de eerste van twee dungeons die dit jaar worden gelanceerd en is alleen beschikbaar voor spelers die de Lightfall + Annual Pass of de Lightfall Dungeon Key bezitten.

Spelers die de nieuwe Aquanaut-titel willen bemachtigen, kunnen de Seal gedurende het hele seizoen vrijspelen. Na het behalen van de titel kunnen spelers de nieuwe Aquanaut-speld via Bungie Rewards kopen en aan hun collectie toevoegen. Gedurende Season of the Deep komen er ook andere Bungie Rewards beschikbaar die gekoppeld zijn aan in-game-prestaties.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: