fbpx

Heftige launch trailer voor Warhammer 40,000: Boltgun

Warhammer 40.000

Als je fan bent van klassieke shooters als Doom en Quake dan zit je goed met deze Warhammer 40,000: Boltgun. Deze titel is immers volgens de makers een eerbetoon aan die klassieke shooters, maar dan in een Warhammer-jasje.

Speel als een geharde Space Marine op een gevaarlijke missie door de melkweg, terwijl ze strijden tegen de Chaos Space Marines en daemons van Chaos.

In glorieuze boomer-shooterstijl ontketen je je verwoestende Space Marine-arsenaal terwijl je door een explosie van sprites, pixels en bloed schiet. Ren, spring en chargeer door enorme levels om de ergste ketters in het heelal neer te schieten, te versnipperen en in stukken te snijden.

Warhammer 40.000: Boltgun is nu uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Geniet voor een beperkte tijd van 10% lanceringskorting op Xbox Series X|S, Xbox One en PC-Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: